Föld 2 záróvizsga

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az eddig elsősorbanszínészként ismert Gáspár András Gáspár első regénye vérbeli sci-fi, kamaszfőhősökkel, akikre életük eddigi legnagyobb feladata vár: bebizonyítani egykülönös vizsgaterepen, valahol az univerzum peremén, hogy az emberiségbizalmat érdemel, képes tanulni korábbi hibáiból.

A Föld 2 egy különleges utazás története, melynek kamasz hősei, a HighburyHills diákjai szándékuk ellenére, érthetetlennek tűnő körülmények között egyföldszerű bolygóra kerülnek, ahol nemcsak virtuális és valóságosellenfelekkel kell megküzdeniük, hanem saját magukkal is. Nem bukhatnak el,mert ha kudarcot vallanak, az emberiség sorsa megpecsételődik.

De vajonképes-e egy gimnáziumnyi lány és fiú megmenteni a jövőnket? Képesek-eműködőképes társadalmat létrehozni? Vagy hasonló sors vár rájuk is, mint atörténetben megidézett híres Golding-regény, A Legyek Ura fiatal szereplőire?

Föld 2 záróvizsga ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Föld 2 záróvizsga ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7466
ekönyv hossza 308 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Móra Könyvkiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Föld 2 záróvizsga
Regisztrálok