Forma-1-es gyilkosságok

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Hirtelen egy tompa puffanás hallatszott a kék-narancs versenyautóból, bár ezt talán még a közelben állók sem hallották. Néhány tizedmásodperc múlva azonban apró lángnyelvek jelentek meg az autó motorján, majd lassan terjedtek tovább, a hátsó légterelő szárnyak felé. A következő pillanatban akkora robbanás rázta meg a levegőt, hogy a környező házak ablakai buborékként repedtek szét, a pálya két oldalán álló bírókat iszonyú erő dobta hátra. A kék Renault olyan nagy erővel robbant darabokra, hogy a legnehezebb alkatrészek is több métert repültek. A lelátó közönsége és a televíziók előtt ülők milliói megbabonázva nézték, ahogy Jean-Pierre Lacroix autójának darabjai felismerhetetlenül, lángolva és pörögve csapódnak oldalra.”


Világbajnokok csatája, autós üldözések, illegális éjszakai gyorsulási versenyek, gyönyörű nők, forró benzingőz és a csikorgó autógumik, a háttérben két brutális gyilkossággal.

A világ legnépszerűbb technikai sportja, egy egészen más aspektusból. Ahogy eddig ismertük, és ahogy eddig nem is sejtettük...


"Nem tudtam letenni! Ilyen fordulatos, izgalmas krimivel nagyon ritkán találkozik az ember!"

Temesvári László

"A Forma-1 szerelmeseinek és a krimikedvelőknek kötelező olvasmány!"

Dóra Ákos

"Végig tudott meglepetéseket tartogatni! Forma-1, Monaco, zseniális részletességgel megírt versenyek, fűszerezve egy nagy adag izgalommal. A kedvenceim közé került a könyvespolcra!"

Jókúti Györgyi

Forma-1-es gyilkosságok ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 173 Ft

Forma-1-es gyilkosságok ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8461
ekönyv hossza 370 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Horizon Média Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Forma-1-es gyilkosságok
Regisztrálok