Formáld magad!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Tarts velünk, és légy része Katus Attila Formáld magad programjának, melyet Attila szakemberek segítségével dolgozott ki és épített föl.

A Formáld Magad! c könyv útmutatóul szolgál Neked, és minden nap segítséget ad a folyamatos változáshoz, egy új életmód kialakításához, a közös sikerek eléréséhez.

A könyvet, amelyet éppen a kezedben tartasz, Neked írtam. Most biztosan felmerül Benned a kérdés, hogy tudod-e majd használni, ha nem vagy szakmabeli. A válaszom: természetesen igen! Sőt, leginkább azokat szeretném megszólítani a könyvemen keresztül, akik nem szakemberek, hanem hétköznapi, az egészségükkel törődő, a táplálkozásukra odafigyelő, sportolni szerető személyek, mint amilyen feltételezem Te is vagy!

Emellett azonban fontosnak tartom, hogy írásom mind a tágabb értelemben vett szakma képviselői, mind pedig a tisztelt kollégák körében érdeklődést keltsen. Bízom benne, hogy ők ugyancsak izgalmasnak, érdekesnek találják majd, és sok új, hasznos információval tudok szolgálni számukra is.

Kiknek szól tehát ez a könyv?

Egyszóval: Mindenkinek!
kezdőknek, újrakezdőknek;
fiataloknak, középkorúaknak, idősebbeknek;
sportolni vágyóknak, sportimádóknak, sport-szkeptikusoknak,
az egészséges életmód híveinek;
és azoknak is, akik már feladták a sportolást vagy az egészséges táplálkozást, esetleg csalódtak,
vagy akik nem tudják, hogyan vágjanak bele az életmódváltásba.
Minden út az első lépés megtételével kezdődik. Rajta hát, gyere velem, induljunk el együtt! - Katus Attila
(sportaerobik sportágban hatszoros világ-, kétszeres Európa-bajnok, Világjátékok-győztes, személyi edző, aerobik szakedző és életmód-tanácsadó)


Formáld magad! ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

Formáld magad! ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5730
ekönyv hossza 241 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: ILLIA Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Formáld magad!
Regisztrálok