Fürge a huncut kis foxilány kalandjai

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Fürge a nevem, foltos szőrű foxilány vagyok. Az igazat megvallva, születésemkor „Haragvári Bős Kender”-nek kereszteltek - kékvérű őseim emlékére -, de hát rokonság ide vagy oda, én bizony csak egy kivételesen okos, életvidám, játékos, de hűséges, megbízható, nemes lelkületű, gazdikról és egyéb élőlényekről gondoskodó, igazán nagyon egyszerű kis foxika vagyok.
Születésem körülményeit eredetileg később szándékoztam feltárni, amikor nagyon fúrja már az oldalatokat, hogy vajon ki lehet ez a helyes kis kutyus, és milyen lehetett a gyermekkora, akarom mondani kölyökkora, ugyanis már-már unalmas, hogy valamennyi életrajzi mű azzal kezdődik, hogy megszülettem. Hát igen, ezen az eseményen szerencsére már valóban nemigen lehet változtatni, és az fordult meg a buksimban, hogy esetemben most kivételesen, a móka kedvéért bontsuk meg a formát.

Fürge a huncut kis foxilány kalandjai ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Fürge a huncut kis foxilány kalandjai ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3792
ekönyv hossza 101 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Fürge a huncut kis foxilány kalandjai
Regisztrálok