Ha Rómában jársz

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A Csalóka szerelem szerzőjétől

Amelia Rose-t Rae Rose művésznéven ismerik rajongói. Kiégett, már évek óta fenn kell tartania a ""pophercegnő"" imázst. Ihletet merít kedvenc Audrey Hepburn filmjéből, a Római vakációból, és az éjszaka közepén autóba ül, hogy Rómába hajtson. Na jó, a Kentucky állambeli Rome-ba.

Amikor Noah Walker rátalál Ameliára a háza előtt, lerobbant autóval, rögtön közli, se ideje, se türelme problémás celebekre, így is elfoglalt. Jobb belátása ellenére megengedi a lánynak, hogy ott maradjon nála a vendégszobában - de csak ameddig megjavítják az autót, utána mehet Amelia, amerre lát.

Noah-nak lassan feltűnik, hogy a sztárallűröket félretéve milyen kedves és mókás ez a lány, aki a rivaldafényben töltött évek alatt egészen magányos lett. A fiú akarata ellenére közel kerül hozzá, és Amelia sem marad közömbös a bájos kisváros és a morcos idegenvezető iránt. De mint tudjuk, végül Audrey Hepburnnek is haza kellett utaznia Rómából.

""Audrey Hepburn klasszikus filmjének, a Római vakációnak felújítása - mókás, szellemes: igazi lassan kiforró romkom."" - Abby Jimenez, a Barátnak tartalak című bestseller szerzője

Ha Rómában jársz ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 354 Ft

Ha Rómában jársz ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7159
ekönyv hossza 385 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Next21 Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ha Rómában jársz
Regisztrálok