Halálos bosszú

ebook
0 értékelés (érték: 0)

MEZTELENÜL SZÜLETÜNK ÉS MEZTELENÜL IS TÁVOZUNK

Amikor a technika összeköti a törvény őrét és a törvényen kívül állót, a ragadozó és a prédája akár ugyanaz a személy is lehet…

Mestere a legújabb technológiáknak… őrült, akinek zseniális az elméje, de gyilkos indulatok uralják a szívét. Zajtalanul cserkészi be a zsákmányát. Majd rejtvények segítségével tájékoztatja a rendőrséget a gyilkosságról, amit elkövetni készül – amelyek megfejtésével csak másodperceket késnek, így képtelenek megmenteni az áldozatot.

Eve Dallas hadnagy a feldarabolt áldozat lakásán bukkan rá az első gyilkosságra. A második egy kiadó luxuslakásban veszíti életét. A két férfiban kevés a közös. Mindegyik szörnyű kínokat szenvedett el, mielőtt elérte volna őket a halál. És mindkettejüket összeköti egy sötét titok, ami tíz évvel vezet vissza a múltba – egy titok, amely vádlón mutat Eve férje, Roarke felé.

Halálos bosszú ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 882 Ft

Halálos bosszú ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8373
ekönyv hossza 474 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Gold Book Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Halálos bosszú
Regisztrálok