Határtalanul a Neten – lehetőség vagy fenyegetés?

ebook
0 értékelés (érték: 0)


Magyarországon a felnőtt korosztály legalább ötven százaléka, a fiatalabbak csaknem kilencven százaléka rendszeres Internethasználó. Egyes korosztályok, foglalkozási csoportok, magasan képzett munkavállalók napi több órát töltenek a Hálón. De mit is csinálnak a kijelzőre tekintve, milyen aktivitás jellemzi az infóvilág tagjait? Természetesen vannak kutatások, felmérések a Net-polgárok szokásairól. De ezen túlmenően általában is vannak tapasztalataik az embereknek arról, hogy mire is használják ismerőseik, családtagjaik, kollégáik az Internetet. Az a vélemény egyáltalán nem ritka, hogy bizony a webböngészés, internetes kapcsolattartás nem éppen a legjobb célokat szolgálja. Elég csak a romboló tartalmakra, üzleti csalásokra és silány kulturális termékek tömegméretű terjesztésére gondolni.
Függetlenül attól, hogy ezek a baljós ítéletek nem mindig reálisak, és hogy a felmérések sem mindig támasztják alá a negatív véleményeket, vitathatatlan: van mit tenni annak érdekében, hogy a világháló használatának értékes, hasznos elemei előtérbe kerüljenek. Három előadó éppen erre vállalkozott egy kulturális karitász szervezet támogatásával. Egy road-show keretében gimnáziumokban és főiskolákon tartottak közös bemutatót három témában. Egy előadás a hálózat legvadabb kinövéseit mutatja be, a szexuális kockázatokra és adatrablásra koncentrálva. A másik két prezentáció a net célirányos, termékeny lehetőségeit mutatja be. Az egyik téma az e-book, a másik az elektronikus ügyintézés ügyfélbarát lehetőségeinek szemléltetése.
Az elektronikus könyv a három előadás írott változatát tartalmazza.Határtalanul a Neten – lehetőség vagy fenyegetés? ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Határtalanul a Neten – lehetőség vagy fenyegetés? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 3879
ekönyv hossza 79 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Határtalanul a Neten – lehetőség vagy fenyegetés?
Regisztrálok