Hétköznapi hit

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A kezünkben tartott könyv sok érdekes forrásból táplálkozik, megtaláljuk benne a személyes élményeken, családi narratívákon, munkahelyi- és vallási közösségben átélt tapasztalatokon alapuló történeteket. A szerző nyitott szemmel járja a világot és különleges látásmódjával rávilágít olyan összefüggésekre, amelyeket az átlag ember nem venne észre.

Egyszerre van jelen a műben a belső látás zárkózottsága, ugyanakkor a másikra figyelő ember mindenre kész nyitottsága is.

Erős motivációt jelentett a szerző számára az „Istenre találás” élménye, az az erő, amit ebből a kapcsolatból merít. Ez szinte a mű egészét végig kíséri. Vallás és vallomás összetartozó fogalmak. Szőke Lídia színt vall és hitet tesz a szabadelvű keresztények nyitottsága, toleranciája mellett, amelyet sajátjaként értelmez.

Az első könyves szerző behív minket belső szobájába, beenged saját életébe. Műve nem csak útkeresőknek, kíváncsikönyvforgatóknak jelenthet tartalmas időtöltést, hanem mind azoknak, akik szeretnek a dolgok végére járni, vagyis gondolkodni a világ folyásáról a harmadik évezred elején.

Hétköznapi hit ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

780 Ft

Hétköznapi hit ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5967
ekönyv hossza 229 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Hétköznapi hit
Regisztrálok