Hol vagy, Tigrisem?

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Asokszor vérpezsdítő, máskor szívszorongató történetek Budapesttől Indiáigröpítik az olvasót. Dézsi Desirée történetei az ezerarcú szerelemről éserotikáról szólnak.

Szerelemmindhalálig. Szerelem pirkadatig. A szenvedély tud szelíd és érzelmes lenni,máskor bizarr és követelőző. Az írónő lebilincselően és sok humorral mesél anői lélek gazdagságáról és az érzéki élmények sokszínűségéről. Önmagáról pedigezt írja:

„Tinédzserkéntazt gondoltam a szerelemről, hogy csókos-simogatós játék, míg voltakkorombeliek, akik már a szexet is unták. Huszonévesen már tudtam, hogy azonkívül, hogy izgató érzés, nagyon jó érzelmi összekapaszkodás is, de nemértettem, hogyan lehet néha szelíd, máskor zabolátlan, ha minden a hormonokonmúlik. Harmincas fejjel beláttam, hogy kell az emberi reprodukcióhoz, de nemértettem, hogy ötven, hatvan éves, vagy még idősebb emberek annyi tapasztalásés csalódás után hogyan állíthatják magukról, hogy szerelmesek. Ma már értem. Aszerelem teljesen értelmetlen. Nem kell rajta gondolkodni, csak élvezni kell,és néha belehalni”.


Hol vagy, Tigrisem? ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

780 Ft

Hol vagy, Tigrisem? ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5280
ekönyv hossza 173 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Hol vagy, Tigrisem?
Regisztrálok