Holdfény szonáta- új kiadás

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Alexander világhírű osztrák zongoraművész, a klasszikus zene igazi sztárja – akkora rajongótáborral, ami egy popsztárnak is dicsőségére válna. Eszter magyar orvos, aki kamaszkora óta szívesen hallgatja a zongorista felvételeit. Olykor a hangversenyeire is elmegy, de bármennyire rajong is a muzsikusért, józanul felméri, hogy kettejük világa soha nem érhet össze.

Útjaik váratlanul mégis kereszteződnek, amikor egy internetes lejárató kampány hatására a férfi karrierje összeomlani látszik, és úgy tűnik, egyedül a lány tud segíteni rajta. Ehhez azonban Eszternek Salzburgba kell utaznia, majd a férfival közösen visszatérnie nyolcvan évvel korábbra, a második világháború vészterhes napjaiba, amikor az emberi élet egy hajszálon függött, és egyszerre jöhetett el a szerelem és a halál órája. Alexander és Eszter nyomozni kezd egy elveszettnek hitt Mozart-kézirat után, és ahogyan a régi titkokra fokozatosan fény derül, úgy nyílnak meg ők is egymás felé. De lehet-e közös jövője két, egymástól ennyire különböző életet élő embernek?

Ők ketten a múltba indultak, de vajon hová érkeznek meg?
MÖRK LEONÓRA író, újságíró, szerkesztő, műfordító, éveken át az Elle főszerkesztő-helyetteseként, illetve a Nők Lapja vezető szerkesztőjeként dolgozott. Regényeiben nem elégszik meg azzal, hogy elmesél egy magával ragadó történetet, hanem izgalmas kultúrtörténeti kalandozásra is hívja olvasóit. A Holdfényszonáta az eredetileg 2015-ben megjelent regény új kiadása.

Holdfény szonáta- új kiadás ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 755 Ft

Holdfény szonáta- új kiadás ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Jaffa Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Holdfény szonáta- új kiadás
Regisztrálok