Homoktánc

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Gina, a középkorú, magyar nő egy év után elhagyta Nápolyt és a jól fizető munkahelyét egy álomért: Rómáért és az “öreg magányos medvéért”, Fabioért. Így ért véget Caffè Napoletano című könyv.

A Homoktánc –ból megtudhatjuk, hogy ez az álom álom maradt-e, vagy jön a józan felébredés, esetleg a megvalósulás. Elkísérhetjük Ginát Kairóba is. Olyan dolgokat tudhatunk meg a sokmilliós nagyvárosról, szokásairól, mindennapjairól amit egy gyors turista út alkalmával nincs módunk megtudni.

A könyvből megismerhetünk néhány különleges emberi sorsot is. Nők mesélnek életükről, szerelmükről, a vallási és kulturális ellentétekről, vegyes házasságról: Amira, Menat, Irma, Dillza és Aida történetét, és persze Gináét is, bepillantva a “medvebarlang” mindennapjaiba, a római munkaerő piacra, hol nevettető, hol szomorú, sajnálni való történetekkel. Hogy megérte- e mindez? Mi mindenről kellett lemondani ezért az álomért? A Homoktánc –ból megtudhatjuk mindezt.

Homoktánc ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 732 Ft

Homoktánc ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6756
ekönyv hossza 270 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Homoktánc
Regisztrálok