Hozzád kötve

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Vásárlásod esetén Sylvia Day további köteteihez, valamint E.L. James Árnyalat trilógiájának összes e-könyvéhez 750 Forint kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Hogyan működik?

Vásárlásodat követően egyedi kuponnal ajándékozunk meg e-mailben, melyet a fenti 4 ekönyv bármelyikére felhasználhatsz. Így kár 3000 Forintot is megtakaríthatsz!


A műről bővebben


Gideon Cross olyan erővel lépett be az életembe, mint a sötétségbe hasító villám… Ez a gyönyörű, sugárzó férfi maga volt a fehér izzás. Soha eddigi életemben senki és semmi nem vonzott még ilyen ellenállhatatlanul. Úgy vágytam az érintésére, mint drogos a napi adagjára, bár éreztem, hogy elgyengít, mégsem tudtam, nem is akartam ellenállni. Sérült és törékeny lettem, ő pedig oly könnyedén megtörte az ellenállásomat, és áthatolt az eddig kemény páncélon… Gideon birtokában volt a tudásnak. Megvoltak a maga démonai. Egymás tükörképeivé váltunk, visszavetítve a másikra legbensőbb világunkat, legmerészebb vágyainkat… Szerelme megbéklyózott, átformált, és én csak azért esedeztem, nehogy kínzó múltunk elszakítson minket egymástól…


A kedvezményre jogosító kupont a vásárlást követő napokban továbbítjuk neked! A kedvezmény a vásárlás megkezdése előtt a tételek ellenőrzésekor, egyetlen vásárlásra használható fel, át nem ruházható, illetve pénzre nem váltható.

Hozzád kötve ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Hozzád kötve ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7484
ekönyv hossza 394 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ulpius-ház
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Hozzád kötve
Regisztrálok