III. Edward

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Edward király bejelenti igényét a francia trónra, ezzel kezdetét veszi a történelembe százéves háború néven bevonuló időszak (amelynek lezárását Shakespeare az V. Henrik című művében dolgozza fel). Közben a király politikai házassága mellett szerelmes lesz egy grófnébe, akinek férje a háborúban harcol. Szerelmi- és várostromok: személyes drámában és csatajelenetekben bővelkedő színmű, amely körüljárja az erkölcs és becsület kérdését, valamint az Európa történelmén végigvonuló angol-francia ellentét kezdetét jelentő háború első szakaszának történéseit.

A darab - politikai okok miatt - szerző megjelölése nélkül jelent meg 1596-ban, a modern irodalomkutatás azonban bizonyítottnak látja, hogy a drámát William Shakespeare írta, más szerzővel/szerzőkkel, legnagyobb valószínűség szerint Thomas Kyddel és/vagy George Peele-lel közösen.

III. Edward ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

550 Ft

III. Edward ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6882
ekönyv hossza 202 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: AD-Translate
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: III. Edward
Regisztrálok