Irány Óperencia!

Két nő, két ország, két történet, és némi szédület.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Hány éves vagy? Talán mindegy is, de ha most a szürke privát életedbe, vagy a nyomasztó anyagi és egzisztenciális gondjaid közepette jönne egy lehetőség, hogy Ausztráliába menj, elindulnál? ( Az új, Covid helyzettől függetlenül!)

Ebben a történetben 45 pluszos nőkről lesz szó. Mindketten Magyarországról indulnak ugyanarra a helyre, Ausztráliába, de mindketten más céllal.

Kati, ötvenes nő, aki fura társnak szegődik egy idős férfi mellé. Kapcsolatuk már-már üzleti jellegű. A társat kereső férfi magányos éveit akarja megszépíteni egy értelmes, okos nő oldalán, mindezért szép élet, anyagi jólét várja Katit.

Aztán a dolgok megtörténnek, és Katira rátalál a szerelem.
Anna az örök szingli, a negyvenes évei végén, habókos, kedves nő, aki kora ellenére is amolyan igazi „nőci”. Ő a hasonlóan habókos hetvenes „nőci”, Júlia nagynénje, rokoni meghívására érkezik az ígéret földjére. Végül Anna számára az ígéret, csupán 3 hónap laza nyaralás a csodás földrészen.

Aztán a dolgok megtörténnek, és Annára is rátalál a szerelem.
Két „induló” élethelyzet, amely mindennapos szinte. Kati, az elvált nő, aki ötvenesként munka és cél nélkül találja magát, anyagi gondokkal küszködik, és a legjobbkor kap egy lehetőséget az élettől. Igaz nem minden olyan könnyű, mint amilyennek tűnik az elején.

Anna, aki percek múlva ötven, magányos, egyedül él, minden öröme az a néhány gönc, amit összevásárol magának, az esti sorozat a TV-ben és a nass, amitől lelkifurdalása támad a derekán egyre kevésbé megbúvó zsírpárnák miatt.
Csoda, hogy mindketten élnek a lehetőséggel, és a meghívással?
A szerelem pedig? Akkor bukkan fel, amikor nem is számítanak rá!
Ebben a „koktélban” minden van, ami ahhoz kell, hogy ha csak egy cseppet is, de megszédüljön tőle az olvasó.

Minden, ami egy olyan regényhez kell, amelyben két nő a kezdeti kilátástalanság után magára talál, eközben napfény, óceán, beach partok Sydney mellett.

Irány Óperencia! ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

1 496 Ft

Irány Óperencia! ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Kovács Hédi
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Irány Óperencia!
Regisztrálok