Írók és szerelmek

ebook
0 értékelés (érték: 0)

KULT Könyvek
New York Times bestseller

„Jól találja el az arany középutat a nehéz igazságok és a mulattatás között” – Sunday Times

„Érzékeny megfigyelésekkel teli, csípős stílusú fejlődésregény” – Observer

Casey hatalmas szerelmi csalódás után tér vissza Massachusettsbe. Nemrég vesztette el édesanyját, döbbenetes sokk-ként éri a fájdalom, magányos, pincérnőként dolgozik egy harvardi elitétteremben, és egy nyirkos szobát bérel. Harmincegy évesen élete egyetlen értelmét a kreativitás jelenti, már hat éve dolgozik a regényén. Úgy érzi, az útkeresés éveinek már le kellett volna telniük, vele ellentétben kortársai már felnőttek, tudják, mit akarnak.

Egyik este megismerkedik egy jóképű, kedves fiúval, név szerint Silasszal. Aztán pár héttel később megjelenik az étteremben Oscar, akinek két kisfia van. Oscar idősebb, a feleségét gyászolja, de a pályája már sínen van. Casey hirtelen egy szerelmi háromszög küszöbén találja magát, és tisztában van vele: ez a két nagyon különböző kapcsolat két tökéletesen eltérő jövő ígéretét hordozza.

„Olyan ezt a regényt olvasni, mint mikor várja az ember, hogy elvonuljanak a felhők – egyfajta pompás agónia.” – Guardian

„Ellenállhatatlan.” – Elizabeth Strout

„Érzékeny és leleményes regény.” – Marian Keyes

„Az Írók és szerelmek boldoggá tett.” – Ann Patchett

Írók és szerelmek ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 354 Ft

Írók és szerelmek ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8651
ekönyv hossza 307 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Írók és szerelmek
Regisztrálok