Izgató titok

Winslow fivérek 3. - Ty

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Színtiszta tökéletesség.” – Harlequin Junkie

„Rendkívül szenvedélyes.” – Anna Reads Here

Az irodalom és a szenvedély mindig együtt jár. Nem igaz? Én, Rachel Rose, elég nagy pácban vagyok egy Ty Winslow nevű, dögös angolirodalom-professzor miatt, és nem tudom, hogyan kerülhetnék ki belőle. Hadd magyarázzam el gyorsan: Egy lány találkozik egy sráccal. A lány odaadja a srácnak az alsóneműjét, de semmi mást, ami alapján beazonosítható lenne, mert úgy tervezi, hogy soha többé nem látja a srácot. Aztán mégis újra találkoznak, méghozzá szakmai közegben: a lány egy teljes szemeszteren át a professzor tanársegédje lesz. Legszívesebben törölné az előzményeket, de a srácnak túl sok olyan vonzó tulajdonsága van, ami miatt nehéz ellenállni neki: #1: Őrülten vonzó. #2: Vele lenni a világ legjobb mókája. #3: Sikeres és intelligens. #4: Bármikor képes idézni Walt Whitmant – ami veszélyes dolog egy irodalomkedvelő esetében. #5: Egy nagybetűs Hízelgő: képes bármelyik nőről levarázsolni a bugyit. Most pedig Mr. Dögös Professzor, akiről elhatároztam, hogy ellen fogok állni neki, játszani akar velem egy pajkos, titkos játékot, amelyben a győztes mindent visz. Hogy mi a tervem? Elég sokáig húzni a játékot, hogy biztosan nyerjek anélkül, hogy valami hülyeséget csinálnék, például beleszeretnék.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerző-páros, Max Monroe egy olyan egyetem falai közé csalogat minket, ahol Winslow professzor áll a katedrán, és egy visszautasíthatatlan kalandra hív. A szenvedély minden szabályt felülír.

„Szívszorító és izgalmas olvasmány.” – Red Cheeks Reads

„Túlfűtött és szórakoztató.” – Daisy Knox's Tales of Love, Life and Murder

Izgató titok ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 543 Ft

Izgató titok ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7824
ekönyv hossza 465 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Izgató titok
Regisztrálok