Járvány

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Friss vér minden oldalon. Amerikában egy titokzatos vírus szedi áldozatait. Akit megfertőz, őrjöngő gyilkológéppé válik, lemészárolja a családját, majd különös kegyetlenséggel végez saját magával is. Perry Dawsey – szekrényméretű – sportoló egy reggel furcsa keléseket észlel a testén. Az apró kiütések egyre nőnek és szaporodnak, miközben Perry hallucinálni kezd, és a hangok a fejében egy kegyetlen feladattal bízzák meg… Scott Sigler regénye még a legedzettebb thrillerrajongókat is megrázza. A Járvány már megjelenése előtt nagy hírverésnek örvendett, a kritikusok és a műfaj nagyjai is imádják, hamarosan filmre viszik a történetet és folytatását. „Stephen King és Chuck Palahniuk találkozása. Félelmetes akcióthriller.” – James Rollins „Arcba mászó mestermű.” – Lincoln Child „Okos és vérfagyasztó.” – Publishers Weekly „Zombik, kémek, titkos ügynökök és tonnaszámra spriccelő vér.” – Jay Bonansinga „Letehetetlen.” – Dave Wellington „Idegtépő, akár egy hosszú éles sikoly." – E. E. Knight

Járvány ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Járvány ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9611
ekönyv hossza 507 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ulpius-ház
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


editka

Ami a könyvet illeti, izgalmas, bár néhol gyomorforgató. Részemről is 4/5. És végre egy normálisan fordított könyv. De nem egészen értem, egy vásárolt könyv miért nem borítóképpel érkezik? Na mindegy, majd hozzáteszem Calibre-ben.

  • 0
2013-02-22 19:37
Írj véleményt az ekönyvről: Járvány
Regisztrálok