Jelszó: Titanic

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A történetet valós események ihlették. Katona Viki éltanuló, az érettségi, egyetemi felvételi előtt áll. Tehetséges és ambiciózus, sokkal többet szeretne elérni, mint amennyit a szülei elértek – és sokkal gyorsabban, mint a társadalmi szamárlétra engedi. Amikor megismerkedik a prostituált Mónival és az a segítségét kéri, Viki tudja, hogy elérkezett a pillanat: végre megépítheti a jelképes Titanicját, amelyik elsüllyeszthetetlen lesz. A lány vakmerő tervet eszel ki, amely döbbenetes fordulatot hoz az életében. Félreteszi erkölcsi aggályait, és pár hónap alatt annyi pénzt keres, hogy degeszre tölti vele a gyerekkori kisbőröndöt. Tizennyolcadik születésnapját már az álompasival ünnepli egy álomutazáson. A legendás hírű gőzös útját jéghegyek akadályozták. Vikinek is rá kell ébrednie, hogy olyan világba csöppent, amelynek a szabályaival nincs tisztában, olyan „jéghegyekkel” szembesül, amelyek komolyan próbára teszik a leleményességét.

Kire számíthat, amikor kártyavárként omlik össze körülötte minden, amit felépített? Barátaira? Szerelmére? Az apjára, Krisztiánra, akinek mentősofőrként az életek mentése a hivatása, de üzemanyag-sikkasztással vádolják és szeretőjét rejtegeti? Testvérére, akit berlini főiskolára száműzött apjuk becsvágya? Viki is, Krisztián is megtalálja a megoldást arra, hogy hogyan másszanak ki a slamasztikából. Azonban döntéseikkel éppen azokat sodorják életveszélybe, akiket a legjobban szeretnek.

Jelszó: Titanic ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

780 Ft

Jelszó: Titanic ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9104
ekönyv hossza 415 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Underground Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Jelszó: Titanic
Regisztrálok