Jó anyák iskolája

ebook
0 értékelés (érték: 0)

KULT Könyvek

PEN/Hemingway-díj: legjobb első regény – jelölés
A legkiválóbb regénynek járó Carnegie-érem – jelölés
Center for Fiction: legjobb első regény – jelölés

Barack Obama kedvenc könyveinek listája
Jenna könyvklubja
New York Times Bestseller

„A szolgálólány meséje a Squid Game generációjának."" - TELEGRAPH

„Kísérteties és feledhetetlen. Elképedten figyelem, mi jár Jessamine Chan fejében."" – Liz Moore, a Hosszú, fényes folyó című NYT bestseller szerzője

„szürreális” (People)
„figyelemreméltó” (Vogue)
„dühítően időszerű” (New York Times)

Frida Liu nem boldogul. Munkahelyi előmenetele nem méltó azokhoz az áldozatokhoz, amelyeket kínai bevándorló szülei hoztak érte. Férjét nem tudja rávenni, hogy szakítson fiatalabb szeretőjével. Frida csak az anya-lánya kapcsolatban tud kiteljesedni, hozni a tőle elvárt tökéletességet. Lehet, hogy a lányán kívül nincs senkije, de neki így is megfelel.

De aztán egyszer nagyon rossz napja van. Az állam rajta tartja a szemét az olyan anyákon, mint Frida. Akik a telefonjukat nyomogatják, miközben a gyereket baleset éri a játszótéren, akik hagyják, hogy a gyerek egyedül menjen haza. Elég egy pillanatnyi kihagyás, máris állami hivatalnokok sokasága fog dönteni arról, Fridát is alá kell-e vetni a Nagy Testvér-jellegű intézmény programjának, amely megállapítja, elég odaadó-e a szóbanforgó anya.

Fridának szembe kell nézni azzal: elvehetik tőle a lányát. És be kell bizonyítania: a rossz anya is jó útra térhet. Megtanulhatja, hogyan legyen jó.

Jó anyák iskolája ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 354 Ft

Jó anyák iskolája ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8842
ekönyv hossza 470 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Jó anyák iskolája
Regisztrálok