Joanne

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A tizenhat éves Joanne Hamilton árván marad, ezért a nagynénjéhez költözik, akinek teaháza van egy apró, vidéki városkában, és ezzel az utazással kezdetét veszi egy bájos és elragadó történet. Joanne, a Londonban nevelkedett ifjú hölgy megismerkedik új szomszédságával, bálokba jár, barátságokat köt, pletykák kereszttüzébe kerül, és természetesen a szerelem sem kerülheti el őt.
Kristin M. Furrier legnagyobb lélegzetű regénye Anglia gyönyörű és idilli szegletébe repíti az olvasót, ahol nyomon követhetjük a fiatal lány és családja életét. Derűs és érzelmes olvasmány egy jómódú kisasszonyról, az ő bohókás nagynénjéről, és a 19. századi Anglia más jellegzetes alakjairól a hozományvadász udvarlótól a szeretetre méltó jó baráton át a titkos hódolóig.
Kedves, magával ragadó történet szerelmekről, előítéletekről, kalandokról és bonyodalmakról, melynek során hőseink megannyi viszontagsággal néznek szembe, ám végül mégis megtalálják a boldogságot.


Joanne ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár: 2 669 Ft

2 402 Ft

Joanne ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: NewLine
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Joanne
Regisztrálok