Júlia 721.-722.

Bécsi keringő; Egy csokor meglepetés

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Michelle Smart: Bécsi keringő
„Ma este Amelia Coulter lesz a neved, drágám. Francia pezsgőt iszol, jóképű férfiakkal táncolsz, és egész éjjel azt teszel, amit akarsz!” Tabithának a szája is tátva marad, amikor Mrs. Coulter átnyújtja neki a báli belépőt. Amióta itt dolgozik a bécsi kastélyszállóban, úgy tekint a vendég hölgyre, mint a pótnagymamájára. A dúsgazdag görög tulajdonossal azonban csak ritkán találkozik, ám minden alkalommal nagyot dobban tőle a szíve. Vajon a férfi fel fogja kérni egy keringőre?

Robyn Grady: Egy csokor meglepetés
Legkedvesebb barátnője esküvőjén próbál vigasztalódni Sophie egy szerelmi csalódás után. Elege van a férfiakból, nem is gondol újabb kapcsolatra, és esze ágában sincs a többi magányos nő között tülekedni, hogy elkaphassa a menyasszony csokrát. Ám az váratlanul épp az ő ölében köt ki, s amikor Sophie távozni akar, az elejtett virágokat egy különösen jóképű férfi veszi fel neki a földről…

Júlia 721.-722. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

Júlia 721.-722. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6133
ekönyv hossza 270 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Júlia 721.-722.
Regisztrálok