Júlia 741.-742.

Egymásra hangolva; Vak végzet

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Nina Singh: Egymásra hangolva
Én vagyok a maga embere! – jelenti ki határozottan a biztonsági szakértő, Adam Steele, ám Ani, a híres zongoraművésznő egyáltalán nincs meggyőződve róla, hogy személyi védelemre van szüksége. Csak azért, mert egy rajongója levelekkel bombázza, még nem kell megijedni! De ha már mindenképpen testőr kell, miért éppen Adam? Hogyan koncentráljon az európai koncertkörútjára, ha ez a vonzó férfi mindig ott lesz a közelében?

Jane Porter: Vak végzet

Kristian Koumantaros, a dúsgazdag görög üzletember a súlyos balesete után visszavonul egy varázslatos környezetben lévő hegyi kolostorba. Elizabeth Hatchet mindent megtesz, hogy meggyőzze az elkeseredett férfit az életéért való küzdelem értelméről. Nem csoda hát, ha a már gyógyulni vágyó Kristian egyre nagyobb érdeklődéssel fordul a szép és határozott nő felé. Első szerelmes éjszakájuk után azonban egy végzetes találkozás fenyegeti a boldogságukat…

Júlia 741.-742. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár: 1 574 Ft

1 181 Ft

Júlia 741.-742. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Júlia 741.-742.
Regisztrálok