Júlia 753.-754.

Lánghajú lány; Az ördög ölelése

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Liz Fielding : Lánghajú lány
Eve majdnem elájul ijedtében, amikor a jótékonysági árverésen nyert afrikai utazáson szembe találja magát Kit Merchant világhírű vitorlázóval, nem mellesleg hírhedt szívtipróval. Csaknem négy év telt el azóta, hogy egy varázslatos, csillagfényes tengerparti éjszakán a férfi karjába vetette magát, hogy néhány órára enyhítsen a gyászon és magányon, amely az anyja halála után tört rá. A váratlan találkozás meglepő fordulatokat tartogat mindkettejük számára, de vajon meg tudnak-e birkózni a titokkal, amelyet Eve négy éve rejteget az egész világ elől?

Jacqueline Baird: Az ördög ölelése
Egy fényűző londoni szálloda báltermében találkozik először Emily és Antonio, a piros ördögkosztümbe bújt lány és a bosszúállás fekete angyalának öltözött férfi. Emily nem is sejti, hogy táncpartnere nem véletlenül viseli ezt a jelmezt, és boldogan fogadja az udvarlását. Csak jóval később, az esküvőjük után tudja meg, hogy néhai apjának régi bűnéért akar Antonio elégtételt venni rajta. Ekkor már menekülne a házasságból, ám a férfi fogva tartja a forró öleléseivel…

Júlia 753.-754. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

1 732 Ft

Júlia 753.-754. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Júlia 753.-754.
Regisztrálok