Júlia 759.-760.

Játék a tűzzel; Útitárs egy életre

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Cathy Williams
Játék a tűzzel

Georginának hevesen ver a szíve, miközben Matias elegáns londoni villája előtt áll. Nem azért, mert kamaszkorában szerelmes volt belé, és nem is azért, mert a férfiból időközben körülrajongott milliárdos lett, aki veszélyes szoknyavadász hírében áll. Hanem azért, mert be kell vallania neki, hogy otthon, Cornwallban azt hazudta Matias anyjának, hogy ők ketten egy párt alkotnak. Vajon régi szerelme ki fogja nevetni, vagy belemegy a pikáns játékba?

Lindsay Armstrong
Útitárs egy életre

Zuhogó esőben kell megosztoznia Rhiannának a taxin egy idegen férfival. A rövid utazás alatt különös rokonszenv ébred bennük egymás iránt, de csak négy év múlva találkoznak újra. Lee először nem ismeri fel új házvezetőnőjében egykori útitársát, de amikor rájön, hogy Rhianna az, nyomban udvarolni kezd neki, és egy szenvedélyes éjszaka után megkéri a kezét. A bonyodalmak azonban csak ekkor kezdődnek…

Júlia 759.-760. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 732 Ft

Júlia 759.-760. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5446
ekönyv hossza 270 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Júlia 759.-760.
Regisztrálok