Júlia 795.-796.

A kulisszák mögött; Felsőbb osztályba léphet

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Jules Bennett
A kulisszák mögött
Producerek, operatőrök és színészek hada lepi el nemsokára a máskor oly csendes Barrington-birtokot, hogy sorozatot forgassanak a családfő, a legendás lovas életútjáról. Csakhogy ami a kulisszák mögött történik, az talán még izgalmasabb, mint maga a film! Grant Carter érzi, hogy ez lesz pályafutása nagy lehetősége, így megfogadja, hogy semmi sem terelheti el a figyelmét a munkáról. Ám amikor belebotlik a szexi és határozott zsokéba, Tessába, a gondolatai egyre csak körülötte keringenek. Lehet, hogy életre szóló szerelmek nem csak a filmvásznon léteznek?

Susanne James
Felsőbb osztályba léphet
A tanári állásra pályázó Ria igencsak elcsodálkozik, amikor a tekintélyes magániskola igazgatói irodájában nem egy unalmas öregúr, hanem egy jóképű pasi fogadja. Jasper csupán néhány hónapig helyettesíti a bátyját, mégis körültekintően akarja kiválasztani a tantestület új tagját. Ria azonban egy pillanat alatt elnyeri a tetszését. Azonnal fel is veszi a csinos lányt, és a kapcsolatuk egyre jobban elmélyül. Ám ahhoz, hogy ebből igazi szerelem legyen, meg kell tanulniuk bízni egymásban…

Júlia 795.-796. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

2 361 Ft

Júlia 795.-796. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Júlia 795.-796.
Regisztrálok