KUTYÁRÓL, MAGYARRA, … a GAZDIsuttogó

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Panyi Zita - pedagógusi és bölcsészi diplomái megszerzése után, hosszú éveket töltött tudásanyagának, gyakorlati tapasztalatainak bővítésével a kutyák világában.

A könyv bevezetőjében így ír riportalanyáról:

Stefant, - az állatterapeutát és KUTYAtrénert, - jó pár évvel ezelőtt ismertem meg, amikor ÁLMOS KUTYÁmnak és nekem némi segítségre volt szükségünk. Abban az időben már rendszeresen olvastam a szakcikkeit a lapokban, nagy érdeklődéssel és figyelemmel kísértem munkásságát. Kíváncsi voltam, vajon valóban mitől annyira hatékony, mint azt a honlapjára feltett köszönő-levelekben lehet olvasni?

Bevallom, szkeptikusan vártam jöttét. Fogalmam sem volt róla, micsoda különbség van KUTYAtréner és az idejétmúlt, sokszor fájdalom okozásával és a KUTYÁból jobbára félelmet kiváltó módozatokkal operáló tucat-kiképzők között.

A megfigyelés, adatfelvétel és a kutya tesztelése után elkezdődött a tréning az ő vezetésével. Nem akartam hinni a szememnek, pár óra elteltével határozott eredmény mutatkozott! Ekkor átadta a pórázt: most én jövök, érjünk el közös munkával sikert, a KUTYA és én a GAZDI.

Működött!

Úgy éreztem, ez az ember tolmácsolta a kutyám beszédét magyarra - ezért megértettem.

A könyv elkészülése közben a szerző kutyakiképző és kutyamasszőr, állatorvosi asszisztens, terápiás kutyák kiképzője végzettségeket szerezett.

www.almosfelho.hu

info@almosfelho.hu

KUTYÁRÓL, MAGYARRA, … a GAZDIsuttogó ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

KUTYÁRÓL, MAGYARRA, … a GAZDIsuttogó ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5387
ekönyv hossza 137 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 4TAPPANCS
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: KUTYÁRÓL, MAGYARRA, … a GAZDIsuttogó
Regisztrálok