Karácsonyi hóvihar

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Karácsonyi esküvőre készülődnek a hegyi fogadóban. Bianca, a menyasszony már megérkezett, azonban a vőlegény telefonon közli, hogy meggondolta magát. Emiatt két szoba napokra üresen maradna, ami nem kedvez a csőd szélén táncoló fogadónak. Ám egy hatalmas hóviharnak köszönhetően lezárják az utakat, s akik a magasabban fekvő wellness hotelbe igyekeztek volna, kénytelenek a fogadóban keresni menedéket. Többen is, mint ahány a szabad szoba, s amikor a fiatal özvegy apuka megérkezik két virgonc kislányával, neki már csak a társalgóban lévő kanapén jut hely egy másik férfi társaságában, aki mellesleg a hoppon maradt menyasszony gyerekkori barátja. A két kislányt egy fiatal írónő fogadja be, aki azért jött a fogadóba, hogy a nyugodt, békés környezetben majd sikerül befejeznie a legújabb mesekönyvét. Azonban a lányok befogadása teljesen felborítja az eredeti terveit, és az életét is.

Számos szórakoztató, szomorú és sajnálni való esemény színhelyévé válik a kissé zsúfolttá vált fogadó, de sok jó ember kis helyen is elfér, s ha eredetileg mindannyian másként is tervezték az ünnepet, a kényszer összezártság ellenére is csodálatos karácsonyt töltenek el együtt. S mire az ünnep véget ér, felszáradnak a könnyek, begyógyulnak a lelki sebek, megoldódnak a problémák, barátságok és szerelmek születnek ott, ahol nem is várták volna.

Karácsonyi hóvihar ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 724 Ft

Karácsonyi hóvihar ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4595
ekönyv hossza 204 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Karácsonyi hóvihar
Regisztrálok