Karthágónak ​vesznie kell

Total War: Rome 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kárthágó Kr.e. 146 – „Scipio Fabius vállára tette akezét. Míg újra nem találkozunk barátom. Ebben a világban vagy akövetkezőben.”

Ez Fabius Petronius Secundus római legionárius és centurió, valaminthadvezére, Scipio Aemilianus felemelkedésének története. Mely a NagySándor birodalmát megpecsételő, makedónok ellen vívott első csatától,végigvezet minket, az Észak-Afrikára kiterjedő véres háborúig, majdKarthágó ostromáig.

Scipio sikerei csodálatot és tiszteletet váltanak ki, de egybenkapzsiságot és féltékenységet is szülnek legszorosabb szövetségeseitőllegelkeseredettebb ellenségeiig. És ott van még Julia is, a Caesarcsaládból a kiszámíthatatlan lány, aki Scipiót szereti, de annakvetélytársával, Paulusszal jegyezték el , aki csúf viszály kiváltójalesz.
Végül Scipiónak csak egyetlen kérdésre kell majd válaszolnia: mi mindent képes feláldozni a látomásért, amit Rómáról alkotott?


Karthágónak ​vesznie kell ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

937 Ft

Karthágónak ​vesznie kell ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9454
ekönyv hossza 480 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: PlayOn
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Karthágónak ​vesznie kell
Regisztrálok