Kis magyar Odüsszeia

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A történet az iskoláit elvégző, az úgynevezett „élet”-be kikerülő fiatalember küzdelme a süket társadalommal, az elfásult figurákkal, közben saját útjának keresése. Bolyongás helyszínek és nők között, odüsszeuszi 10 kalandon át, egyre többet csalatkozva az embertársakban és egyre inkább bízva saját erejében.

A helyszín: egy dél-alföldi város. A korszak: a pangó 70-es évek, amikor már nyilvánvaló, hogy nem vezet sehová az út, de kimondani még senki sem meri. A haladást lépten-nyomon a kitűzött nemes célok és a hozzájuk társított távoli határidők ellentmondása kérdőjelezi meg.

A mindenre nyitott fiatalember kapcsolódási pontokat keres a társadalomhoz, kitörne a szocialista mélyszegénységből, de látványos lázadás nélkül, csupán saját testi és szellemi erejének birtokában. Ösztönző távlatok híján útja önkéntes száműzetés felé vezet, elvonuláshoz a társadalomból, így reméli viszonylagos önállóságát és döntési szabadságát megőrizni.

Sorsa a bolyongás, mint egykor Odüsszeuszé volt, s a kalandok után végül „hazatalál”, vagy legalábbis úgy érzi.
A történet, amit átleng a finom erotika varázsa, a mindenkori fiatalok és a lélekben ifjak élvezetes olvasmánya.

Kis magyar Odüsszeia ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

Kis magyar Odüsszeia ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Jurotissu Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kis magyar Odüsszeia
Regisztrálok