Kísértő múlt - 3 történet 1 kötetben

Esküvő bosszúból; Jégbe zárt madár; Nyugtalan szellemek

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Julia James: Esküvő bosszúból
Rachel anyja szeretné, ha lánya teljes jogú, tisztes tagja lenne a Farnese családnak, mivel ő sok éven át volt az időközben elhunyt családfő szeretője. Vito tudott apja titkos kapcsolatáról, és mélyen megveti Rachelt, ugyanakkor képtelen ellenállni a csinos angol lány vonzerejének. Szenvedélyes viszonyukban egyszerre van jelen a legnagyobb odaadás és a bosszú vágya. Vajon képesel lesznek-e legyőzni a múlt árnyait?

Elizabeth Power: Jégbe zárt madár
Amikor találkozik Alexszel, a sikeres ügyvéddel, Sanchia úgy érzi, mintha már hosszú ideje ismernék egymást. Ráadásul hacsak ránéz a jóképű férfira, elönti a forró vágyakozás. Lehet, hogy ő a kulcs elveszett múltjához, amelyre a balesete óta képtelen visszaemlékezni? Egy bermudai álomutazás során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg végül Sanchia beleszeret Alexbe. Vagy talán mindig is őt szerette, és csupán érzései újabb fellángolásáról lenne szó?

Fiona Hood-Stewart: Nyugtalan szellemek
Natasha visszatér Normandiába, nemesi ősei földjére, ahol nagyanyja a viszontlátás boldog percei után hamarosan meghal, és óriási örökséget hagy rá. Az ügyintézéshez felajánlja segítségét a szomszéd birtok ura, Raoul, aki nem is titkolja, mennyire szeretné meghódítani a lányt. Az örökséghez azonban egy régi családi viszály is hozzátartozik, s a kastély máig nyugtalan szellemei csak remélhetik, hogy utódaik nem követik el ugyanazt a hibát, mint annak idején ők...

Kísértő múlt - 3 történet 1 kötetben ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 748 Ft

Kísértő múlt - 3 történet 1 kötetben ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7041
ekönyv hossza 461 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kísértő múlt - 3 történet 1 kötetben
Regisztrálok