Kísértő múlt

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Adott egy erős nő, és egy veszélyes férfi! Egy tiltott kapcsolat, két rivális család, és egy vérre menő viszály, ami nemzedékek óta mérgezik a leszármazottak életét. Nem ismerős?

Amikor a Mclewitt klán Laurája, és a Davidson klán Done-ja titkos kapcsolatba kezd, még nem sejthetik, hogy az életüket kockáztatják. A titkuk rossz kezekbe kerül, és elárulják őket. A lányt egy éjszaka alatt eltüntetik az államokból, míg a férfi napokig küzd az életéért.

Tíz év telik el, mikor egy szörnyű tragédia kapcsán Laura végre hazatérhet, és megkezdheti bosszúhadjáratát. De szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy nem minden az, aminek látszik, és fenekestül felfordult minden körülötte. Visszatérése mindkét klánnak alapos fejtörést okoz, mivel felkavarja az állóvizet. Olyan események sorozata indul el, amihez nagy elszántság, és bátorság kell, hogy útjuk végére érhessenek.

Betekintést nyerhetünk nem csak a jelen történéseibe, hanem a múlt eseményeibe is. A főhősnőnk vívódását és küzdelmeit követhetjük nyomon, amit a szerelem, és a család iránti gyűlölet vált ki.

Ahogy telnek a napok, életeket megváltoztató titkokra derül fény, mígnem egy összeesküvés végre kiutat mutat az alvilág mocskából. De hamar kiderül, hogy mindennek meg van az ára. Laurának döntenie kell élet és halál felett, miközben felveszi a harcot a szerelem nevében, hogy megvédje gyermekét, és megküzdjön Done haragjával is.

Kísértő múlt ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 810 Ft

Kísértő múlt ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6632
ekönyv hossza 405 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kísértő múlt
Regisztrálok