Kisvárosi nővérek

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A válásután Harper Szymanski ott marad egy névvel, amit senki sem tud kiejteni, egyházzal, amit nem engedhet meg magának, és egy nehezen kezelhető tinédzserlánnyal. Kezdő üzleti vállalkozása révén próbálja támogatni zsarnokitermészetű anyja nevetséges életvitelét, és fizetni a számlákat. Sokat segítneki az egyik ügyfele, Lucas, az idegesítő, playboyéletmódot folytató rendőr,aki állítása szerint csak a mennyei frissen sült sütemények miatt sündörögHarper körül.

Fél életét az iskolában töltötte, így dr. Stacey Bloom nem készült feleddigi legijesztőbb feladatára – az anyaságra. Hiányzik belőle a Harperbenmeglévő gondoskodó ösztön, és rettegve várja a baba érkezését. Ráadásul azanyja biztosan kiborul, ha megtudja, hogy a férje szándékozik otthon maradnia gyerekkel… feltéve, ha Stacey összeszedi a bátorságát, és végre közli vele,hogy már a hatodik hónapban jár…

Egyedül kudarcot vallanának, de Harper és Stacey együtt – kisebb-nagyobbdöccenőkkel – minden akadályt sikerrel vesznek. Susan Mallery sok empátiával,melegséggel és humorral mesél nekünk a mai rohanó világban élő, küszködő ésszerető anyákról, lányokról és nővérekről.

Kisvárosi nővérek ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 3 378 Ft

2 533 Ft

Kisvárosi nővérek ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8005
ekönyv hossza 513 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kisvárosi nővérek
Regisztrálok