Kobe Bryant - A Fekete Mamba élete

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Ikon volt. Világsztár. Családapa. Kobe Bryant, minden idők egyik legnagyszerűbb kosárlabdázójának tragikus halála az egész sporttársadalmat megrázta. Roland Lazenby egyedülálló Kobe-életrajzából megismerhetjük a Fekete Mambaként becézett kosaras bonyolult és izgalmas személyiségének titkait, aki már kisfiúként is tudta, hogy jobb lesz, mint Michael Jordan. Egy biztos, a 2015–16-os szezonban – amelynek végén visszavonult – megelőzte Jordant az NBA all-time pontlistáján.

Kobe Bryantre különcsége és a megalkuvást nem ismerő természete miatt az amerikai profi kosárlabdázás legnagyobb rejtélyeként tekintettek, aki a sporttörténelem egyik legcéltudatosabb játékosának, a tanulás és felkészülés mesterének számított. Pályafutását azonban szinte végig konfliktusok kísérték: összeveszett csapattársával, Shaquille O’Neallel, edzőjével, Phil Jacksonnal, akinek az összes NBA-bajnoki címét köszönhette, a törvénnyel, a feleségével, Vanessával (akivel Snoop Dogg egyik videoklipjének forgatásán találkozott), rengeteg barátjával, ellenfelével és csapattársával.

A KOBE BRYANT – A Fekete Mamba élete című lebilincselő kötet minden részletre kiterjedő, pontos választ ad arra az izgalmas kérdésre, hogy ki is volt valójában Kobe Bryant.

A kiadó a könyv árának 1%-át Kobe Bryant családjának vagy egy általuk választott alapítványnak ajánlja fel.

Kobe Bryant - A Fekete Mamba élete ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 535 Ft

Kobe Bryant - A Fekete Mamba élete ekönyv adatai
egyedi szavak száma 14767
ekönyv hossza 1036 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: G-ADAM Stúdió Könyv-és Lapkiadó Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kobe Bryant - A Fekete Mamba élete
Regisztrálok