Kongassátok meg a harangokat!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A tudósok meghosszabbítják az emberi élettartamot. A népesség gyarapodása katasztrofálisan megugrik. Hogy reagál a veszélyre négy nagyhatalom és a Vatikán?

Egy internet weblapon akadt meg a szemem, amely hírül adta, hogy 20-30 éven belül a génbiológia képes lesz 400-1000 évig meghosszabbítani az emberi élettartamot. Az első pillanatok örömét hamar felváltotta bennem a riadalom: katasztrofális következményei lesznek, robbanásszerűen fog növekedni a Föld népessége! Itt az alkalom, határoztam el, hogy bemutassam, miként reagál egy ilyen fantasztikus tudományos eredményre a világ négy nagyhatalma, Kína, az USA, India, Oroszország és a Vatikán. És képesek-e a tudósok, hogy az emberiség ellátásáért folytatott versenyfutásból győztesen kerüljenek ki. Jó alkalom volt arra is, hogy felvillantsam a fajgyűlölet átkait.

Kongassátok meg a harangokat! ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

ingyenes

Kongassátok meg a harangokat! ekönyv adatai
egyedi szavak száma 12349
ekönyv hossza 559 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Magánkiadás
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kongassátok meg a harangokat!
Regisztrálok