Koronavírus

A világhírű epidemológus elemzése

ebook
0 értékelés (érték: 0)
A világ egyik leghíresebb járványügyi szakembere osztja meg gondolatait a kornavírus járványról,a fertőző betegségekkel folytatott háborúnk frontján szerzett tapasztalatai alapján.

Többek közt az alábbi kérdésekre keresi a választ,rövid,de alapos elemzésében:
Mi a COVID-19, és mennyiben kapcsolódik a SARShoz és a MERShez?
Mit kell tenniük az olvasóinknak, és milyen lépések ajánlottak?
Mit kell tenniük az országok vezetőinek?
Ne vesztegessük el ezt a válságot, vagyis mi az, amit a válság előtt meg kellett volna tennünk, hogy felkészültebbek legyünk, azt kell majd a következő járványra megtennünk, mert kétségkívül lesz következő.

Dr. Michael Osterholm címzetes egyetemi tanár, a népegészségügyi tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, aki a McKnight tiszteletbeli elnöki elismerésének díjazottja és a Minnesotai Egyetem Fertőzőbetegség Kutatási és Politikatudományi Központjának alapító igazgatója. Világszerte ismert és elismert járványügyi szakemberként a népegészségügyi felkészülés élvonalába tartozik, számtalan nemzetközileg fontos járvány kitörésénél gyűjtött tapasztalatot, és a mikroba szintű fenyegetettségek egyre hosszabb sorában látja el tanáccsal a világ vezetői."

Koronavírus ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

393 Ft

Koronavírus ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Művelt Nép Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Koronavírus
Regisztrálok