Kóstolj meg!

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kristen Proby, a The New York Times sikerszerzője a Fusion sorozat befejező részében két sztárszakács perzselő románcát mutatja be. Melyik a nagyobb kihívás a gasztronómiai versenyen: a győzelem, vagy az, hogy ellen tudnak-e állni egymásnak?

Mia Palazzo számára a főzés nem munka – a főzés ő maga. Az étel a szenvedélye, büszkesége, igaz szerelme. Saját éttermében, a Csábításban fantasztikus menüsort állított össze, tele finom és szexi ételekkel. A rengeteg könny, verejték és munkaóra végre meghozza gyümölcsét: az étterem már néhány évvel a nyitás után bekerül a Best Bites TV nevű gasztronómiai csatorna műsorába.

Aztán Camden Sawyer, élete legnagyobb hibája besétál a konyhájába…
Mert amikor a világhírű sztárszakácsot meghívják, hogy egy új főzőshow-ban mérje össze a tudását Miával, képtelen nemet mondani. Sok évvel ezelőtt gyengéd kapcsolat fűzte össze őket, melynek egy szerencsétlen körülmény folytán kurtán-furcsán vége szakadt. A viszontlátás nem várt fejleményeket hoz, s ahogy telnek a napok, egyre világosabbá válik, hogy itt valójában nem is a verseny díja, hanem a szívük a tét…

Kóstolj meg! ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 921 Ft

Kóstolj meg! ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5277
ekönyv hossza 240 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kóstolj meg!
Regisztrálok