Közel hozzád

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Ötelválaszthatatlan barátnő fog össze, hogy létrehozzanak egy remek éttermet,amely rövid idő alatt Portland egyik legfelkapottabb helyévé válik. ACsábítás azonban nemcsak egy menő étterem, hanem a lányok szerencsehozókabalája is. Először Addie találja meg élete párját, most pedig, úgy tűnik,Camire talál rá a szerelem.
Landon Palazzo mindig is dögös pasi volt. Amikor az érettségi után búcsúnélkül ment el, hogy pilóta legyen a haditengerészetnél, Cami úgy érezte,megszakad a szíve. Tizenkét év telt el azóta, ő mégsem tudta elfelejteni.Pedig tényleg mindent megpróbált, hogy sikerüljön: randizgatott, felhalmozottegy egész gardróbnyi magassarkút, segített sikerre vinni az éttermet, még egykóbor macskát is befogadott, de semmi sem tudta betölteni az űrt, amelyet azelső szerelme hagyott maga után.

Miután Landonnak egy légi baleset miatt le kell szerelnie, visszatérPortlandbe, és az apja építőipari cégénél kezd dolgozni. Micsoda kellemesvéletlen, hogy a Csábítás bővítési munkálatait éppen a „kis” Cami LaRueirányítja, aki már kamaszkorában is megmozgatta a fantáziáját! Landon eleintepróbál ellenállni a szexi, szőke szépségnek, de be kell látnia, hogymenthetetlenül belezúgott. Aztán történik valami, ami mindkettejüket arrakészteti, hogy átértékeljék a múltat, a jelent, sőt talán a jövőt is…

Közel hozzád ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 378 Ft

Közel hozzád ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5184
ekönyv hossza 272 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Közel hozzád
Regisztrálok