Kreatív írás feladatok

Írói gyakorlatok minden korosztálynak, íráskészség fejlesztése, fogalmazás, szerkesztés, segédlet regényíráshoz

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A BOOKLINE #1 LISTAVEZETŐ KÖNYVE 2015-BEN!
Nádasi Krisz egy újdonsággal állt elő a „Magánkiadás előtt – A kreatív írás alapjairól” című könyv olvasóinak. Egy feladatsort állított össze a fogalmazás és íráskészség fejlesztésére, ami nemcsak egyszerűen írói gyakorlatokat tartalmaz, hanem az önismeretet is javítja és a képzeletet is alaposan megmozgatja – ráadásul úgy, hogy a kiadvány egyaránt adható gyerekek és felnőttek kezébe.

A könyv a kreatív írás feladatsoron kívül egy „regényírás kezdőknek” segédletet tartalmaz még, amely kreatív írás tanfolyam módjára vezeti végig a kezdő írókat a történetük ötletcsírájától a szereplők megszólaltatásán át a vázlattervezésig.

Nádasi Krisz arról sem feledkezett meg, hogy a saját írás, a kész regény, novella vagy egyéb szöveg javítása gyakran okoz nehézséget, és egy szerkesztési példatárat csatolt a könyvhöz. Tizenöt szövegrészletet adott meg, tizenöt típushibával – és szerencsére az utolsó oldalakon a megoldást is elárulja.

A „Kreatív írás feladatok” tartalmas szórakozást nyújt mindenkinek, aki szeret írni!

Kreatív írás feladatok ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

787 Ft

Kreatív írás feladatok ekönyv adatai
egyedi szavak száma 2887
ekönyv hossza 61 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: KNW
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Kreatív írás feladatok
Regisztrálok