Különjárat

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Hagyd magad mögött a valóságot, hogy szembe nézhess a félelmeiddel, melyeket talán sikerül legyőznöd! Gyere el egy túrára, tapasztald, meg mi van az elméd határain túl!” – hirdeti egy titokzatos szórólap a terápiás túrát. A kirándulás hat résztvevője nem is sejti, hogy miféle kihívások várnak rájuk egy olyan világban, melyet a Vadász nevű varázsló ural, aki a lelküket akarja.

Alice és a többiek kapnak egy esélyt a megmenekülésre. Ha elérik a Vadász világának a határát, ha életben maradnak addig, akkor visszatérhetnek a saját világukba.

A hat embernek, akik sosem találkoztak még ezelőtt, össze kell tartania, ám ez nehéz feladatnak ígérkezik. A Vadász újabb és újabb csapdákat állít az emberek elé, hogy a gyengeségeiket kihasználva megszerezze a lelküket.

Vajon sikerül épségben átkelniük a sötét erdőn, a végtelennek tűnő mezőn, a kietlen mocsárvidéken, és a Vadász birtokán? Ugyan átlátnak a csapdákon, vagy önkéntelenül is belesétálnak a számukra előkészített kelepcékbe? És mégis kicsoda a Vadász, és miért akar bosszút állni?

A Különjárat, egy misztikus utazást biztosít egy világba, ahol a színek vibrálnak, ahol a csönd szinte kézzel fogható, és ahonnan csak egyetlen út vezet haza.

Különjárat ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

858 Ft

Különjárat ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5345
ekönyv hossza 268 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: EZ-Könyv
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Különjárat
Regisztrálok