LÁZADJ! - A Pussy Riot útmutatója aktivistáknak

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Megváltoztathatja-eegy ember rendkívüli elszántsága az autokrata rezsimet?
Megőrizhető-e az önbecsülésünk egy börtönben?
Ha eltűrjük a zsarnokságot, akkor mi magunk válunk sajátelnyomóinkká?
Függetlenül és szabadon élni csak döntés kérdése. Nadya Tolokonnikovának, aPussy Riot feminista és diktatúraellenes punk-rock együttes alapító tagjánakminden cselekedete ezt igazolja. 2012-ben a Megváltó Krisztus-székesegyházbantartott Putyin-ellenes performanszért két év börtönbüntetést kapott, amelyneknagy részét egy szibériai kényszermunkatáborban kellett letöltenie.
Nadyát ez sem törte meg, sőt még inkább megerősítette benne a szenvedélyeslázadót; a hitet, hogy az elnyomás, az igazságtalanság és a hatalomelvűségellen radikálisan fel kell lépni. Merész, vagány és hiteles személyisége arrainspirál, hogy fotelforradalmárokból mindenre elszánt aktivistákká váljunk,és kezünkbe vegyük sorsunk irányítását.

„Kérd számon a hatalmasokat, és gyönyörködj a bukásukban! Makacs ellenállásés sokatmondó mosoly – ez legyen a fegyvered!"

LÁZADJ! - A Pussy Riot útmutatója aktivistáknak ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 480 Ft

LÁZADJ! - A Pussy Riot útmutatója aktivistáknak ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9177
ekönyv hossza 303 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: HVG Könyvek
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: LÁZADJ! - A Pussy Riot útmutatója aktivistáknak
Regisztrálok