Lány a völgyből

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Üdvözöljük a kaliforniai Grace Valley-ben, ahol a családi kötelékek szorosabbak, a barátságok egy életre szólnak, és édesebb a szerelem.

A turisták gyakran megjegyzik, milyen gyönyörű, békés ez a völgy, és igazuk is van. Az ajtót senki sem zárja, a konyhaablakban pite hűl. Mindenki ilyennek képzeli a vidéki életet, ám a turisták nem látják, ami a falak mögött rejtőzik…

June Hudson Grace Valley-ben nőtt fel a város orvosának lányaként. Miután megszerezte orvosi diplomáját, hazatért, és az apja nyomdokaiba lépett. Egyesek talán úgy gondolják, hogy könnyű utat választott, de ő tudja, hogy tévednek.

Állandóan ügyeletben van, és úgy tekint a város lakóira, mintha a rokonai lennének. Szerelmi élete viszont meglehetősen siralmas – ám egy napon felbukkan Jim Post szövetségi ügynök, aki a legképtelenebb időpontokban és ürügyekkel állít be hozzá.
A völgyben szinte mindenkinek vannak titkai, és hamarosan June is titkolózni kezd…

Lány a völgyből ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

4 472 Ft

Lány a völgyből ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6938
ekönyv hossza 362 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Vinton Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Lány a völgyből
Regisztrálok