Lánykereskedők

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A szexrabszolgaságról, a pedofilokat kiszolgálóbűnszövetkezetekről, az új, kifejezetten kelet-európai típusú maffiákkegyetlenségéről szól William G. Winkler hatodik regénye, mely nagyvalószínűséggel a legkeményebb krimi, ami valaha magyar nyelven megjelent. Sötétvilág idegborzoló hitelességgel ábrázolva, ami a szerző korábbi műveit isjellemző alapos helyismeret és gondos kutatómunka eredménye.

A sebesen pergő, fordulatos történetnek Budapest, Köln, München,valamint Erdély és Oroszország a helyszínei. Válogatott nehézfiúk, kíméletlenülkihasznált és rettegésben tartott örömlányok és a tökéletes ártatlanságbólelrabolt és pokoli létre ítélt gyerekek a szereplők. És néhány – mindighátrányban és késésben lévő – magyar és német nyomozó, akik csaknemesélytelenek az évtizedes tapasztalatokkal rendelkező és több országban isnyilvános házak hálózatát működtető keleti bűnszövetkezettel és annakmindenható főnökével szemben.

A küzdelem egyenlőtlen, az emberi élet olcsó, a szerencse csaknagyritkán szegődik a jófiúk mellé. Így, akárcsak a Frankfurtban élő szerző előzőtrue crime könyveiben, a szerelmesek egymásra találnak ugyan, de a happy endmost is elmarad. És jóllehet a feszültség egy pillanatra sem csökken, az olvasómégis azzal a nyugtalanító érzéssel teszi le ezt a könyvet, hogy a hétfejűsárkány néhány fejét levágták ugyan, de gyorsan újak nőhetnek helyettük.

A regény a krimi és atényirodalom kedvelői közül is csak az erős idegzetűeknek ajánlott.Megszületése mégis a lehető legidőszerűbb, amennyiben ma a terrorizmus és akorrupció mellett alighanem a lánykereskedelem és a pedofil hálózatokburjánzása a legnagyobb veszély, amely a nyugati civilizációt fenyegeti.


Lánykereskedők ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 173 Ft

Lánykereskedők ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6488
ekönyv hossza 246 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Lánykereskedők
Regisztrálok