Lányok a kastélyból

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Arlene Harris voltaképpen magyar lány, akit anyja halála után nevelőapja küldött londoni nagynénjéhez. Hazatérése után Arlene ingatlanvállalkozásba fog, de a gazdasági válság az ő bizniszét sem kíméli, ezért kénytelen dúsgazdag nevelőapához fordulni segítségért. Márai Abelárd gróf végrendeletében furcsa feltételeket szab ahhoz, hogy a lányok – Arlene és két féltestvére – hozzájussanak a pénzéhez. A feladat – egy világszínvonalú kastélyszálló létrehozása a majdnem romokból – emberpróbáló, de Arlene-nek személyes elszámolnivalója is van a múltjával. Különösen, amikor feltűnik gyermekkori pajtása, Leon, aki ott sündörög a három lány körül, s valahányszor Arlene bajba kerül, azonnal ott terem, hogy gúnyolódjék a „kis bajkeverőn”.


Milyen csodákat és titkokat rejt a Márai-kastély? Hogyan boldogulnak a korábban egymással is gyűlölködő mostohatestvérek? Mi történik Arlene-nel és Leonnal? Rupáner Gallé Margó a Kastély-sorozat első kötetében élvezetesen mesél, skrupulusok nélkül szórakoztat, de azért közben mindig megérinthető lelkekre vadászik. És meg is találja őket.

Lányok a kastélyból ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

780 Ft

Lányok a kastélyból ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5319
ekönyv hossza 179 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Lányok a kastélyból
Regisztrálok