Lelkek szárnyán

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"Rendhagyó kötetet tart a kezében, kedves Olvasó. Nem találkoztam még a kortárs irodalmi palettán ilyen határozott vonásokkal és mégis légies könnyedséggel megrajzolt képzeletvilággal, mint amilyennel az elsőkönyves írónő, Bartolich Adrienn csodálkoztatott el. És ilyen merészséggel sem. Azzal a vakmerő szárnyalással, ahogyan a szerző a hétköznapi valóságból a mesék világába érkezik, ahogyan a lehetségest és a lehetetlent mint lenge csipkét, finom ujjakkal egymásba öltve sajátságos világot teremt. Ahogy ugyanazzal a természetességgel és egyben révülettel repül el az ághegyről a sasmadárral, mint ahogyan marcipánt szopogat a HÉV megállójában feltámadó szélben.

Ajánlom a könyvet azoknak, akik „Lelkek szárnyán” tennének egy csodás kirándulást: tengerpartokon, koncertteremben, vagy akár egy másik bolygón, miközben az út mindvégig befelé, a szívünk legmélyére vezet. Valóság? Igen, és nem is. Képzelet? Igen, és nem is. Hol vagyunk? Kint a világban vagy idebent, emberi lényegünkben? Mindenütt. Ahol a Lélek és annak Teremtője lakik."

Medgyessy Éva


Lelkek szárnyán ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

984 Ft

Lelkek szárnyán ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4503
ekönyv hossza 149 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: InternetPrint Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Lelkek szárnyán
Regisztrálok