Lloyd

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Lloyd A Bolygókeringő trilógia meg nem értett, de közkedvelt, medveerejű rosszfiúja.

Ez az őrült kötet elkalauzol bennünket azokba az időkbe, amikor Lloyd még a másik oldalon állt. Bemutatja, miként hálózta be őt Marilyn fékevesztett, önpusztító, mégis csábítóan zakkant személyisége. Megismerhetjük, milyen volt Elizabeth férjeként és apaként, illetve miként került kapcsolatba a "névtelenekkel", s ezáltal Claudiával.

Mivel Lloydunk sosem volt szent életű, ez a kötet azoknak való, akik bírják a vért, a könnyed kalandokat és egy igazi "badass" antihős kétszáz éven át tartó tombolását.

A Bolygókeringőtől függetlenül, de annak ismeretében is olvasható.

"Vad és féktelen. Mégis milliónyi érzelem rejtőzik benne."

Horváth Tamásné Inci, Könyvszenvedély blog

Sokan a Bolygókeringő trilógia mellett nőttünk fel. De időközben ő is felnőtt velünk. Kegyetlen, vad, szívbe markoló és még letehetetlenebb lett, mint valaha."

Lloyd múltjába csak némi ködön át nyerhettünk bepillantást a BK-trilógiában, ebben a kötetben azonban végre minden körülötte forog, így igazi csemege minden rajongó számára. Olyan oldalait ismerhetjük meg a BK rosszfiújának, ami teljesen más megvilágításba helyezi őt. Azt, hogy ezáltal szerethetőbbé vagy kevésbé szimpatikussá válik-e, mindenki döntse el maga. Én maradok továbbra is Lloyd-fan.

Gallai Emese, Falakmögött blog


Lloyd ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 361 Ft

Lloyd ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7911
ekönyv hossza 557 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: NewLine
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Lloyd
Regisztrálok