Luxushotel, Hungary

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Kordos Szabolcs bejutott a budapesti luxusszállodák diszkrét és zárt világába. Hónapokat töltött az ötcsillagos ipar szorgos hangyáival és csúcsragadozóival, hogy megtudja, mi zajlik a forgóajtón túl. Az informátorok meséltek a sztárok vad partijairól, eltusolt politikai botrányokról, lobbiban hallgatózó kémekről, bogaras vendégekről, és kiteregették saját szennyesüket is.

Ismerje meg a luxushotelek életét a takarítónő, a boy, a recepciós és a menedzser szemszögéből. Meglátja, hogy ez a világ romantikusabb, romlottabb, és főként sokkal izgalmasabb, mint azt valaha gondolta volna.


Luxushotel, Hungary ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

Luxushotel, Hungary ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7194
ekönyv hossza 237 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


viktor.kery

Tobb mint 17 ev szallodaipari tapasztalattal rendelkezve eleg nagy ralatasom van bizonyos dolgok mukodesere a szallodakon belul. A konyv erdekes, szorakoztato, viszont vannak benne tortenetek amik szerintem durvan ki vannak szinezve, valosag tartalmuk fel van turbozva, esetleg a tortenet a 70-80as evekbol szarmazik. Altalanossagban veve vannak elavult informaciok is, de osszessegeben 3.5 csillagot biztosan erdemel.

  • 0
2019-07-30 23:13
Írj véleményt az ekönyvről: Luxushotel, Hungary
Regisztrálok