Magántanulóként Európában

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Anya, mikor érünk már oda? Unatkozom!
Történetem első részét a „Tangó & dió – Tánccal az Alzheimer-kór ellen; A legegészségesebb fizikai aktivitás, mely védelmet nyújt a demenciával szemben: a gyakori tánc” című regényemet (www.alzheimer-tanc-konyv.com) sokan olvasták már.
Íme a folytatás, ezúttal a kiskamasz fiam szemszögéből. Miért mentem el Ausztriába egy gyógyszállodába magyar orvosként dolgozni? Mert azt akartam, hogy a kisfiam az általános iskola felső tagozatában akcentus nélkül tanuljon meg németül is.
Nyelvtanulás külföldön – a legszórakoztatóbb dolog a világon. Magántanulóként pedig sokkal több élményben lehet részünk, mint az iskolapadban ülve biflázni az oly’ sok felesleges anyagot, ami egyáltalán nem az életre tanít.
Mindent el tudsz érni, ha eléggé akarod, és hajlandó vagy megfizetni az árát. Igen, a nyelvtanulás sem olcsó mulatság. Friss levegő, bociszag, napsütés, nordic walking… kalandra fel! Kell ennél több egy gyereknek (és a szüleinek)?

Dr. Nyéki Gabriella
orvos, egészségügyi szakmenedzser
a Tangó & dió című könyv szerzője
www.alzheimer-tanc-konyv.com

Magántanulóként Európában ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

Magántanulóként Európában ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4639
ekönyv hossza 139 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Magántanulóként Európában
Regisztrálok