Még mindig csak emberi

Aforizmák és szentenciák (Nietzsche Emberi, nagyon is emberi c. könyvének nyomdokain)

ebook
0 értékelés (érték: 0)

E könyv közel ezeraforizmája nagyrészt az Alpokban született, magashegyi vándorlások közepette;a céllal, hogy másokat is "vándorgondolkodásra" ösztönözzön, sehhez gazdag útravalót adjon: s így egyáltalán nem csak a filozófusoknak,értelmiségieknek szól, hanem bárkinek, aki a valódi szellemi gyarapodásörömére vágyik.
***„Jó és jobb jobb, mint jó és rossz."„Mindent egybevéve a mogorvasága legrosszabb emberi tulajdonság, a derűs lélek a legjobb; abból még közvetvesem ered jó, ebből még közvetve sem rossz.”„A nevetésért folyó harc. - Azember nevetésre termett, és arra, hogy ne állja, ha nevetik: a nevetésértfolyó harc repeszti meg egyre az ember kérges földjét, s tart el örömteli,fájó szakadékain át.”„Áldozat. - Önmagadnak áldozni nem áldozat?”„A mester. -A mester az, aki ivócimborájává tette a részletekben rejlő ördögöt.”

Még mindig csak emberi ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 094 Ft

Még mindig csak emberi ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9529
ekönyv hossza 471 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Még mindig csak emberi
Regisztrálok