Mégsem haltál meg

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Hilda, a duci gimnazista lány, rajong a színházért. Nem csak álma, hanem célja is, hogy színésznő legyen. Mint a drámatagozatos osztályuk fele, ő is a Színművészetire készül. Ám amikor alkata miatt nem kapja meg Júlia szerepét, csalódottságában és dühében mindenki megdöbbenésére száznyolcvan fokos fordulatot vesz. Teljesen hátat fordít a színháznak, és úgy dönt, hogy jogra jelentkezik.
Közben új osztálytársuk lesz, a színészi tehetséggel megáldott, de „kissé” egoista Lóránt, aki teljesen elcsavarja barátnője, Annabell, fejét. Hilda igyekszik megakadályozni, hogy a lány fejjel menjen a falnak.
Jugoszlávia, 1991. Két érettségi és továbbtanulás előtt álló fiatal: Arnold, a tehetséges teniszező, aki a Testnevelési Egyetemre készül, de nem titkolja, hogy távolabbi célja az Olimpia. Szerelme Szvetlána, szintén jól teniszezik, de ő nem akar hivatásszerűen ezzel foglalkozni. Ő jogra készül. Azonban közbeszól a Délszláv háború.
Hogyan függ össze ez a két történet? Ha elolvasod a könyvet, megtudod!

Mégsem haltál meg ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 180 Ft

Mégsem haltál meg ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5399
ekönyv hossza 211 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mégsem haltál meg
Regisztrálok