Melléd láncolva

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Vásárlásod esetén Sylvia Day további köteteihez, valamint E.L. James Árnyalat trilógiájának összes e-könyvéhez 750 Forint kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Hogyan működik?

Vásárlásodat követően egyedi kuponnal ajándékozunk meg e-mailben, melyet a fenti 4 ekönyv bármelyikére felhasználhatsz. Így kár 3000 Forintot is megtakaríthatsz!


A műről bővebben

„Istenem… Sosem tudtam hozzászokni ehhez az archoz. Mindig hatott rám. A finoman metszett járomcsont, a sötét szemöldök, a sűrű pillájú kék szempár, és az a száj… Tökéletes vonalú, egyszerre érzéki és gonosz. Szerettem, amikor szexre csábítva mosolygott, és reszkettem, amikor vonallá keskenyedett. És amikor a testemhez ért, lángot vetettem.”


A kedvezményre jogosító kupont a vásárlást követő napokban továbbítjuk neked! A kedvezmény a vásárlás megkezdése előtt a tételek ellenőrzésekor, egyetlen vásárlásra használható fel, át nem ruházható, illetve pénzre nem váltható.

Melléd láncolva ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Melléd láncolva ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6944
ekönyv hossza 364 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ulpius-ház
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Melléd láncolva
Regisztrálok